Hvordan man korrekt arbejde fra hjemmet

Arbejde fra hjemmet kan være mest effektive måde at blive mere produktive! Dagens åbent kontorer stoppe mange mennesker fra at få deres arbejde. Den konstante støj, telefoner ringer og kolleger afbryde kan køre nogen til distraktion! Mange mennesker vil dramatisk øge deres produktivitet, hvis de kunne bruge nogle eller alle af deres arbejdsdag ud af hovedkontoret og slutte sig til tusindvis af små virksomhedsejere, der arbejder fra hjemmet. Men der er et par regler du skal følge for at gøre dette med succes:
Etablere en rutine?
Beslut dig for en start- og tid. Omfatte pauser.
Planlæg din dag
Forberede en “to do liste” hver dag og handling det.
Kjole til succes
Det er okay at lejlighedsvis “chill out” i dit daggy gamle tøj, men du vil føle dig meget bedre i behagelig afslappet gear. Hvordan man ser påvirker hvordan du føler dig og hvordan du udfører.
Rense ud rod
Holde dit arbejdsområde, rene og ryddelige. Du vil arbejde fra hjemmet langt mere effektivt og reducere stress.
Tilrettelægge dit arbejdsområde
Har de rigtige redskaber og systemer til at arbejde med – en passende stol, skrivebord, computer, brugervenligt arkiveringssystem.
Gruppere opgaver sammen
Opdele dagen i lignende aktiviteter. Gøre alle telefonopkald om morgenen og arbejder på vigtige opgaver. Gøre ærinder senere i eftermiddag efter frokost-tid rush eller når du går for at hente børnene.
Lær at sige nej!
Informere din familie og venner af din arbejdstid og at fordi du arbejder fra hjemmet ikke betyder, du er “tilgængelig”.
Tage tid ud til dig
Det kan være nemt at miste dig selv i dit arbejde. Tag tid til at lugte af roser… Foretag menneskelig kontakt.
Det sidste ord
Ikke alle kan arbejde hjemmefra med succes. Nogle har brug for den daglige disciplin og folk interaktion stødt på kontoret. Men for mange andre, at kunne arbejde hjemmefra har stærkt forbedret deres produktivitet og forbedret deres livsstil. De har mere fleksibilitet, mere tid og mulighed for at arbejde langt mere effektivt uden alle de sædvanlige distraktioner stødt i en traditionel kontormiljø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.