Forkalkulere omkostninger

Hvor meget finansiering skal du for din virksomhed? Hvad er den tilbagebetalingsperiode, som du vil arbejde med? Disse spørgsmål skal besvares for at bestemme mængden af finansiering skal opnås. For at gøre dette, du skal kende de omkostninger og den anslåede omsætning samt din cash flow omstændigheder i det mindste for først få måneder af operationer. Bortset fra det skal du også bestemme det beløb, der er nødvendige for at starte din virksomhed. Du skal sandsynligvis købe aktiver såsom udstyr, møbler og remodeling omkostninger, betale for din start lager, og har nok til udlejning og utility indskud. Derudover skal du også betale for iblanding gebyrer, forsikring og licenser.
Den bedste måde at afgøre din start-up omkostninger ville være at få en vurdering af disse omkostninger fra leverandører yder, vil sælger udstyr til dig. Dette kan gøres ved at anmode om en liste over tilbud og specifikationer til at få en god måler på det beløb, du vil bruge til dette. Den samme proces går i forsyningen priser for din beholdning. Med hensyn til udlejning og utility indskud, kan du få hjælp fra en ejendomsmægler til at rådgive dig om det beløb, der er nødvendige for din nye lokaler.
Det er godt at vide, at startomkostninger for hver enkelt virksomhed varierer alt efter arten af virksomheden. En service-type virksomhed vil naturligvis pådrage sig mindre eller ingen lageromkostninger i modsætning til en produkter-baseret virksomhed. Også, virksomhedsejeren kan beslutte at starte på en shoestring budget og dermed vil bare arbejde på grundlag af low-cost, der kræver kun allernødvendigste i de første par måneder af operationer.
Bortset fra at se på startomkostningerne, bør driftsomkostninger i det mindste for de første 90 dage også være budgetteret. Dette ville omfatte variable udgifter såsom huslejer, lønninger, provisioner, utilities og inventory genopfyldning. Det ville være godt samt at foretage et skøn på de forventede indtægter og samlinger inden for denne periode, og udvikle et 90-dages budget på cashflow og out flow. Det er også bedst at holde skønnene konservative, bare i tilfælde tingene ikke ske som planlagt. Med et vågent øje på likviditeten, kan blive opdaget en eventuel manko, som afgør mængden af kontanter finansiering, der kræves.
Det er ofte en god ide at lade nogle buffer under forecast og budgettering proces til uforudsete formål, hvis beregningerne var forkert. På et personligt grundlag, ville det også være en god idé for dig at vurdere dine personlige udgifter op til 90 dage så godt, så at du ved, de omkostninger, som du skal huske i etableringsfasen. Denne måde, du vil være forberedt med tilstrækkelig opsparing til at støtte dig og din familie i denne kritiske fase.
Det kan også være en god idé at udvikle en professionelt udseende tabellen eller regnearket til at fremhæve detaljer om din kalkulation. Dette dokument kan derefter bruges til at ledsage dit forslag til långivere eller venture kapitalister med henblik på at opnå finansiering til erhvervslivet. Denne måde, vil det være lettere på beslutningstager til at overveje din ansøgning og træffe en beslutning om godkendelse.
Anden end at, kan du også gøre, bruge tabellen for din egen virksomhedsplanlægning formål eller evalueringsformål efter de oprindelige 90 dage af operationer. Denne måde, vil du kunne gøre bedre planer for perioden næste til drift af virksomheden, og således også kunne planlægge for fremtiden med større præcision.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.