Hvorfor restindkomst

Hvorfor det er bedre at have resterende indkomst og ikke udelukkende afhænger af lønseddel indkomst? Resterende indkomst pr. definition er indkomst optjent af en person, der normalt kommer fra hans aktiver ved hånden. Det giver mulighed for en person ikke at bekymre dig længere tilbringe 8 timer om dagen på kontoret arbejder, som hans personlige formue nu tjener penge for ham.
Den nuværende praksis for folk i at tjene en levende er ved at få et job og arbejde enten på en time eller årlig basis. De har løn eller lønsedler, som de modtager normalt på månedsbasis og dette tillader dem at købe de ting, de ønsker, rejser til steder, de ønsker at rejse eller bare købe noget, at deres paychecks tillader dem at købe men glad historien ender hvor pengene har bi n brugte allerede og mennesker skal løbende rapportere tilbage til arbejde og fortsætte med deres nuværende job igen og igen. Deres paychecks finder frem igen og igen, men det gør en indsats for dem at fortsætte med at arbejde for de hårde tjente penge.
Folk kan stræbe efter for højere løn ved at blive forfremmet i deres aktuelle virksomheder eller de kan vælge for at aspire for højere betalende lønninger med andre virksomheder. De kan få en videregående uddannelse, måske en MBA-grad og henføres til højere lederstillinger som en tilsynsførende eller en leder i en virksomhed. Deres løn blive højere og deres livsstil kan blive højere også. Stadig, i slutningen af dagen, de stadig nødt til at rapportere for arbejde den næste dag, få flere bekymringer og pres fra arbejde som de fortsat skal løbende arbejde sig dagligt i orden for dem løbende nyde de lønsedler, de modtager, der giver mulighed for at m nyder og opretholde den livsstil, som de ønsker at nyde.
Dette er teknisk rotte race og det er en cyklus i de fleste menneskers liv, der går på og på. Cyklussen af kommer til at arbejde ende ikke. Dette er fordi folk har altid pligt til at betale regningerne, at sætte mad på bordet og du kan bare nyde en god weekend ikke ende for.
Så hvordan vil det være muligt for nogen at komme ud af rotteræset arbejde 8 timer om dagen? Hvordan vil det være muligt simpelthen bare have de penge, som kan opretholde den livsstil man gerne vil have og gå videre med livet med forventninger af stadig være i stand til at modtage løbende indkomst i banken?
Svaret ligger dybest set med at være i stand til at skabe velstand for sig selv ikke alene ud fra bliver en medarbejder og modtage en lønseddel løbende men blot ved at kunne have indkomst kommer i banken uden nødvendigvis arbejder for det på timebasis.
Dette er hvad vi kalder resterende indkomst. Resterende indkomst, også det vi kalder passiv indkomst genererer indtægter for en person gennem sine aktiver. Disse aktiver kan være i en form for fast ejendom egenskaber, der returnerer lejeindtægter. Aktier i en blue chip selskab at konsekvent returnerer tilbage udbytte er også en måde at tjene resterende indkomst. Dette gælder også for investeringsforening aktier, der konsekvent returnerer indtjening til fonden ejere af fondenes investeringer.
Processen med at skifte fra en livsstil, finansieret af lønindkomst fra et job til en livsstil, finansieret af resterende indkomst genereret fra en persons etablerede aktiver bliver udfordringen for enhver, der er i øjeblikket bundet op i rotteræset cyklus. At kunne spare nok penge eller kapitalisere på en persons talenter og færdigheder for at bringe i indkomst konsekvent uden ham vender tilbage igen er for at arbejde for gode proces hen imod selvforsørgelse.
Mennesker, der har kapitaliseret på deres talenter og færdigheder og har slået sig ned mod finansielle uafhængighed er dem, der har maksimeret deres resterende indkomst potentiale. Sangskrivere kan for eksempel kun behøver at skrive et par sange, der vil gøre det store på MTV eller Billboard charts, der vil konsekvent sælge ud af pladesalg for en levetid vil have resterende indkomst ved at optjene royalties for hver sang, de skrev, der spilles i rad IO eller sælges i pladeforretninger.
Iværksættere eller succesfulde forretningsfolk, der startede deres virksomhed og kapitaliseres på deres business idéer, der har taget mod succes kan forvente konsekvent overskud fra deres forretninger. De vil bare nødt til at ansætte effektive ledere og folk, der vil fortsætte med at drive deres forretning for dem, og de kan bare forventer deres virksomheder til at vokse og modtage overskud fra deres forretningsaktiviteter.
Hvorfor resterende indkomst er bedre end alle indtægtskilder? Dens fordi det giver mulighed for nogen, der har i første omgang kapitaliseres på hans bestræbelser på at plante sine frø på business idéer, kunstneriske talenter eller investeringsstrategier uanset hans familiemæssige baggrund, uddannelse, alder, eller endda karriere baggrund. Resterende indkomst giver finansiel stabilitet og frihed uden at skulle være tilbage på kontoret den næste arbejdsdag igen og bare nyde den frie tid til at afsætte det på deres kærlighed dem eller på de ting, som de altid har ønsket at gøre i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.