Nej nej nej… Min telefon er gået i stykker

Så skete det, der ikke må ske. Det vi alle frygter, mere end vi måske er villige til at indrømme. Din telefon er gået i stykker, og du har mistet din kontakt til omverdenen. Okay, du er måske ikke strandet i vildmarken, men det kan godt føles sådan, med den betydning telefonen har for os i dag.

Måske har du tabt den i toilettet og har trodset væmmelsen ved at fiske den op af kummen. Du har sikkert prøvet med ris, fordi du har hørt fra nogen at det hjalp. Det er desværre blot en myte, og hvis du stadig ikke kan tænde din telefon, så er det altså ikke dig, den er gal med.

Måske har du haft din telefon i nogle år, da den pludselig er begyndt at tabe strøm, så snart du tager den fra din oplader, næsten inden du kan nå at sige ”smartphone”. Ifølge eksperter er din smartphone desværre designet til at holde op med at virke efter blot to år. Det er selvfølgelig ikke noget, producenter selv står ved, men de fleste smartphones holder altså ikke længere.

Hvad gør jeg ved min ødelagte telefon?

Selv med de mange hustricks og myter der findes omkring telefoner, er der sjældent meget at gøre, når de skrøbelige dele i den telefon først er beskadigede. Det du kan gøre, er at sende din telefon til reparation, hvilket virker i visse tilfælde, men mange vil alligevel sige, at du er bedre tjent ved at købe en ny. Hvis du ikke har plads i budgettet til en ny telefon, kan du for eksempel sælge den for en mindre sum, eller også kan du søge kviklån på kviklanet.dk – rentefrie lån, som du betaler af i løbet af et par måneder, så du ikke ender med store omkostninger.