Bekræftende passivitet

Et af Abraham Lincolns krav til berømmelse er, at han er bedst kendt for afskaffelse af slaveri. Mens han må have følt nogle personlige tilfredshed fra befriende negre fra deres trældom, var økonomien den vigtigste grund hvorfor gjorde han sin Emancipationserklæring. Han ønskede, at alle i Amerika til Yankee version af kapitalismen. Mere end et halvt årti senere og efter en række borgerlige rettigheder “sejre”, rødderne af positiv særbehandling blev lagt ind i loven. Det var på et tidspunkt, hvor sort civile rettigheder ledere når bliver myrdet, kirker blev bombet, og hunde ikke var sort-mandens bedste ven. Nogle sorte havde formået at trives i en separat, men lig Amerika. De bliver advokater og forretningsfolk og læger. Men meget få virksomheder ansat sorte i en lederstilling, som de vidste deres hvide ansatte ikke vil overholde deres retning.
Der var en tid, da alt dette var sandt. Det var samme tid, at rygere ikke blev behandlet som social paria; professionel atletik lavet mindre end den gennemsnitlige arbejdstager og den eneste måde at sende post var i en kuvert. Tiderne er skiftet. Det sociale landskab har udviklet. Teknologi har gjort en enorm indflydelse på vores sociale struktur. Millioner af familier har fundet et hjem og bygget deres familier i Nordamerika fra hele verden. Sorte er ikke længere foragt af White America. Og mens de borgerlige rettigheder ændringer gælder for alle racer, farver og etniske befolkninger, lad os se det i øjnene, det er primært anvendes til afrikansk-amerikanske. Mellem positiv særbehandling og kravene om skadeserstatninger fortsat det sorte samfund bede regeringen uddelingskopier unødigt for næsten 2 årtier. Det er tid at afslutte.
Da italienerne og irerne folk først kom til Ellis Island, blev de ikke behandlet bedre end de mennesker, der var allerede afgjort. De står over for de fleste af de samme forfølgelse og udfordringer bliver dirigeret til den sorte samfund så godt. Men de tilpasset. De dannet tætte bånd til deres lokalsamfund, og købte deres vej ind i mainstream Amerika. Det er den samme for jøderne. Gennem historien har ingen folk blevet forfulgt til samme støtteniveau, som jøderne. Love, gennem historien, blev gjort til at holde dem ud af offentligt embede, og nogle gange legitime virksomhed, men stadig de trives. Hvad er deres hemmeligheder? Banding sammen som et fællesskab. Danne stærke business grupper. Levere nødvendige tjenester eller produkter til mainstream Amerika. Nemlig noget anledning, kan ikke siden de engros udplyndring af Afrika, afrikansk-amerikanere synes at efterligne andre etniske samfund i henseende. De fortsætter med at følge den afrikanske model af udnyttelse, således at et par kan opretholde et hold over mange.
Hvad jeg har sagt kan være kontroversiel, men det er ikke desto mindre faktuelle. I din virksomhed, hvis en ny italiensk person er hyret, vil han spise med andre italienerne af frokost. Det er den samme på tværs af de fleste andre etniske samfund, undtagen det sorte samfund. Sorte mennesker vil se ind i sig selv at finde forskelle (haitisk mod jamaicanske, amerikansk mod afrikanske, osv). Jeg mener, at dette går imod ånd af positiv særbehandling. Dens formål er at give et fodfæste i mangeårige hvide kun selskaber og deres ledende medarbejdere. De fleste sorte i dag, prøv når forhøjet i denne stilling, at tage på den genetiske make-up af dem i den samme position som dem. De vil ikke søge at fremme andre sorte kandidater i frygt for ser også sympatiske, eller inkompetente. Så uanset hvor mange sorte kan virke i tarme af selskabet, den måde sorte har anvendt positiv særbehandling selv indbyrdes gør intet, men prøv og bevare et gennemsnit på 2%, selvom der er mere højt kvalificerede sorte klar til at få forfremmet.
Tidevandet ser ud til at være under forandring, som mere og mere sorte mennesker nydt godt af eksplosionen på deres kultur i White America, eller med de utrolige lønninger nu betalt til sportsfolk. De har geninvesteres i deres samfund til at gøre en forskel i både uddannelse og jobmuligheder. Der bliver sagt, hvis der var ikke mere regeringen sponsorerede velfærd-type programmer, disse samfund ville blive tvunget til at slutte sig sammen til at skabe et bedre miljø for alle deres befolkninger. Hvorfor skulle regeringen fortsat finansiere programmer og afdelinger betød at opretholde denne arkaiske visning af virksomhedernes praksis, når for det meste, de er allerede på plads. Lad Fællesskaberne, taler for sig selv. Hvis en virksomhed har mistænkte-ansættelse praksis, lade Fællesskabet tale, og først derefter bør regeringen blive involveret. I stedet, regeringen bør fokusere på at få børn af alle etniske samfund de samme muligheder for uddannelse ydes til dem af privilegium. Lad os sætte positiv særbehandling i hænderne på hver enkelt til at lykkes i uanset profession, de excel i stedet for at begrænse deres egne jobmuligheder til omkring 2% i de enkelte regnskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.